Eerste Algemene Ledenvergadering

De Trimclub bestond weliswaar al sinds 1989 en werd tot oktober 2014 geleid door Richard Ouwens. Alle denkbare rollen, taken en verantwoordelijkheden lagen al die jaren bij één persoon. Door de ziekte en later het overlijden van Richard was het duidelijk dat Trimclub Antilope moest blijven bestaan, maar was het wenselijk taken en verantwoordelijkheden te delen. Een belangrijke reden om de Trimclub in de vorm van een vereniging een doorstart te geven.

De eerste Algemene Ledenvergadering kende een uitstekende opkomst van betrokken leden. Na een toelichting op het Huishoudelijk Reglement, de financiële begroting en de plannen voor het komende jaar kreeg het bestuur groen licht om op de ingeslagen weg door te gaan.

Het bestuur in de personen van Dick de Ruiter, als voorzitter, Wilma Kocks, als secretaris, en Ans Eggen als penningmeester werd benoemd voor de periode tot en met de 2e Algemene Ledenvergadering die in september 2015 gehouden wordt.