Nieuwjaars Ontbijtloop 2015

In combinatie met de eerste Algemene Ledenvergadering op zaterdag 3 januari 2015 organiseerde Trimclub Antilope voor haar leden een ‘ontbijtloop’.

Omdat de vergadering gepland was op een eerste zaterdag van de maand -zelfs de eerste van het jaar- leek het een goed idee om alle leden uit te nodigen om voorafgaand aan de ledenvergadering mee te doen aan de maandelijkse vijf kilometer testloop en hen daarna te trakteren op een gezamenlijk ontbijt in de kantine van de Rowdies.
Alle hardlopers deden hun best om na de feestdagen het jaar goed te beginnen met een flitsende tijd op het vijf kilometerparcours in het Oosterpark. De groep wandelaars was ook van de partij en liep een mooie route door het Oosterpark.
Nadien liet iedereen zich het ontbijt goed smaken.

De ontbijtloop was een geslaagd evenement dat de moeite waard is om jaarlijks op de activiteitenagenda terug te laten komen!