Trimclub Antilope

Samen bewegen, samen plezier!

Samen wandelen op Tiengemeten

Dertien wandelaars vertrokken om 9 uur richting Zuid-Beijerland om daar met het pontje over te varen naar het eiland Tiengemeten.

Het eiland is 7 km lang en 2 km breed en een prima bestemming voor een mooie wandeldag. Sinds 1997 vormt de Vereniging Natuurmonumenten geheel Tiengemeten om tot natuurgebied.

Vooraf was al bekend dat het bezoekerscentrum en de herberg op maandagen gesloten te zijn. Geen koffie of lunch op een terras met bediening dus. Maar dat bleek geen probleem, want Wilma zorgde voor de inwendige mens. Chris was jarig en trakteerde ons allemaal op lekkere koeken bij de koffie, meegebracht in thermoskannen. En na een heerlijke wandeling van een paar uur door de prachtige natuur, konden we onze picknicktasjes uitpakken en genieten van broodjes, bal gehakt en fruit.
Het was heerlijk weer, dus we konden even lekker relaxen. Om 14.15 uur namen we het pontje terug naar het vasteland.
Onderweg naar Ridderkerk stopten we nog even bij het Pannenkoekenhuis bij de Oude Maas. Hier aten we nog een lekker ijsje en werd er nog even nagepraat over het leuke uitstapje. Ik denk dat ik namens alle deelnemers kan zeggen dat dit voor herhaling vatbaar is. Dank aan Wilma voor de prima organisatie.

Verslag: Rob Kocks


Contactgegevens:

e-mail: antilope.tc@gmail.com

tel.: 06-29772181

inschrijfnummer KvK: 62077694

bank: NL63 RABO 0302 040528 

            t.n.v. Trimclub Antilope

  Volg en like ons op facebook!