Trimclub Antilope

Samen bewegen, samen plezier!

 

De Bevrijdingsvuurestafette is een landelijk evenement dat wordt georganiseerd vanuit Wageningen, Stad der Bevrijding, waar sporters uit heel Nederland samenkomen om het Bevrijdingsvuur op te halen en te verspreiden door heel het land. Iedere loopgroep brengt het vuur naar de eigen gemeente. Dit symboliseert de bevrijding van Nederland, draagt bij aan de boodschap van vrede en vrijheid en is een belangrijk moment in de overgang van het herdenken op 4 mei en het vieren & koesteren van de verkregen vrijheid op 5 mei.

 

Trimclub Antilope heeft de Gemeente Ridderkerk al meerdere keren vertegenwoordigd bij dit mooie evenement en inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang om op 4&5 mei 2023 wederom deel te nemen met een groep van ca 20-30 lopers en begeleiders. We vertrekken op 4 mei in de avond naar Wageningen om daar rond middernacht het Bevrijdingsvuur op te halen en hardlopend mee terug te nemen naar Ridderkerk. In Ridderkerk zullen wij op de ochtend van 5 mei feestelijk worden onthaald middels een rondgang langs Ridderkerkse wijken, waarna de Burgemeester ons op het gemeentehuis zal ontvangen en het Vuur van de Vrijheid in ontvangst zal nemen. 

Verbeter in 10 weken je hardloopprestaties bij Trimclub Antilope!

Rabobank en iedereen die gestemd heeft: Hartelijk bedankt!

Op zaterdag 24 September was het weer tijd voor onze jaarlijkse Antilopedag.

Op zaterdag 3 september 2022 hebben we met 3 teams deelgenomen aan de jaarlijkse ‘Ekiden’ marathon-estafetteloop, georganiseerd door atletiekvereniging PAC Rotterdam.

Omdat het belangrijk is om soms 'even stil te staan' bij de looptechniek, organiseert Antilope elk jaar een hardloopclinic voor haar leden.

Op zaterdag 2 februari 2022 ging de eerste Antilope Hardloopcursus van start!

Op zaterdag 19 februari jl. hadden wij het genoegen om samen met andere wandel- en hardloopgroepen in Ridderkerk de nieuwe 15 km looproute door het Oosterpark en Rijsoord te openen.

Helaas, er is wederom een lockdown van kracht, wat betekent dat wij nog steeds evenementen niet op de reguliere manier kunnen organiseren. Maar, daar laten wij ons natuurlijk niet door weerhouden!