Trimclub Antilope

Samen bewegen, samen plezier!

Pijpenstelen regende het, maar dat weerhield de cursisten niet om de sportieve uitdaging aan te gaan!

Het berichtje van de trainer op vrijdagavond 13 januari jl. liet niets aan duidelijkheid te wensen over... 'Bij Trimclub Antilope gaat de training áltijd door; weer of geen weer'.

En 'géén weer' was het de volgende dag. In de stromende regen verzamelden alle aangemelde cursisten zich bij de Rowdies voor de eerste training. Onder begeleiding van Gieneke en Dick ging in het Oosterpark de 10 weekse cursus van start met een groep supergemotiveerde mensen; allemaal met een doel voor ogen. De één zonder enige loopervaring, de ander als herintreder in de loopsport. De ervaren trainers hebben de ambitie om de training aan te bieden aan 1 of 2 subgroepen en daarbinnen zo veel mogelijk aan te sluiten bij ieders mogelijkheden en wensen.

Trimclub Antilope biedt op deze manier de kans om kennis te maken met de hardloopsport, een stok achter de deur door in een groep te lopen en nieuwe sportieve doelen te stellen. En natuurlijk... om vrijblijvend kennis te maken met onze gezellige vereniging waar 'samen bewegen, samen plezier' het motto is.

Kijk op facebook voor een kleine impressie!