Trimclub Antilope

Samen bewegen, samen plezier!

Een nieuw jaar, een goede start!

2023 werd op zaterdag 7 januari ingeluid met een sportieve engezellige activiteit in het Kralingse Bos.

 

De Kralingse Plas in Rotterdam was zaterdag 7 januari jl. het decor waarin heel veel sportievelingen in grote of kleine groepen het nieuwe jaar inluidden met een wandeling, hardlooprondje of bootcampsessie.

 

Maar liefst 36 enthousiaste Antilopers maakten er deel van uit! De wandelaars zetten de pas er in met een rondje om de plas, terwijl de hardlopers in twee groepen hun kilometers op het hardloopparcours aflegden.

Eindbestemming was Boshut de Big waar alle Antilopers op koffie of chocomelk mét heerlijke appeltaart getrakteerd werden.
 

 

Dat de appeltaart verdiend was is te zien in de fotoreportage!

Verbeter in 10 weken je hardloopprestaties bij Trimclub Antilope!

Rabobank en iedereen die gestemd heeft: Hartelijk bedankt!

Op zaterdag 24 September was het weer tijd voor onze jaarlijkse Antilopedag.

Op zaterdag 3 september 2022 hebben we met 3 teams deelgenomen aan de jaarlijkse ‘Ekiden’ marathon-estafetteloop, georganiseerd door atletiekvereniging PAC Rotterdam.

Omdat het belangrijk is om soms 'even stil te staan' bij de looptechniek, organiseert Antilope elk jaar een hardloopclinic voor haar leden.

Op zaterdag 2 februari 2022 ging de eerste Antilope Hardloopcursus van start!

Op zaterdag 19 februari jl. hadden wij het genoegen om samen met andere wandel- en hardloopgroepen in Ridderkerk de nieuwe 15 km looproute door het Oosterpark en Rijsoord te openen.

Helaas, er is wederom een lockdown van kracht, wat betekent dat wij nog steeds evenementen niet op de reguliere manier kunnen organiseren. Maar, daar laten wij ons natuurlijk niet door weerhouden!