Trimclub Antilope

Samen bewegen, samen plezier!

Afgelopen zaterdag 25 maart hebben 13 deelnemers van de Hardloopcursus bij Trimclub Antilope hun certificaat van deelname behaald! Zij begonnen op 14 januari jl. aan de 10-weekse cursus, met het doel om hun hardloopprestaties te verbeteren. Waar sommigen al hardloopervaring hadden, maar terug op niveau wilden komen na een blessure, waren er anderen die nog niet eerder serieus hadden hardgelopen. 

 

Onder begeleiding van trainers Gineke, Dick en Rob werd er 3 keer in de week - door weer en wind- getraind om steeds een paar minuutjes langer te kunnen hardlopen. Op zaterdag 25 maart was de afsluitende testloop door het Oosterpark, samen met alle andere leden van Antilope.

 

Het resultaat mocht er zijn: maar liefst 4 van de 13 deelnemers wisten de 5 kilometer binnen het half uur uit te lopen, en allemaal bleven ze ruim binnen de 40 minuten!

Na afloop werden in de kantine van De Rowdies - onder het genot van koffie met wat lekkers - de certificaten uitgereikt door de trainers. De meesten van hen hebben de smaak van het hardlopen in groepsverband te pakken en blijven gezellig lid!