Trimclub Antilope

Samen bewegen, samen plezier!

Activiteiten en uitslagen

5 kilometer testloop

Elke 1e zaterdag van de maand tijdens de training

2023 uitslag 5 km

Afsluiting Hardloopcursus 2023

Op zaterdag 25 maart 2023 is de feestelijke afsluiting van de hardloopcursus met een prestatieloop over 5 km.  


Bevrijdingsloop 2023

In de nacht van donderdag 4 op vrijdag 5 mei 2023 brengen we het vuur in estafettevorm vanuit Wageningen naar Ridderkerk


Ekiden 2023

Zaterdag 1 juli 2023; met 6 deelnemers per team lopen we de marathonafstand bij PAC Rotterdam.

Antilopedag 2023

Elk jaar in september (precieze datum volgt nog) is er de Antilopeloop voor alle leden. Na afloop presenteert het bestuur in de Algemene Ledenvergadering de plannen. Met een gezamenlijke bbq wordt de dag afgesloten.

uitslag Antilopedag 2022

Vijf kilometer testloop

Elke eerste zaterdag van de maand wordt de training benut om met alle aanwezige hardlopers een testloop te doen over 5 kilometer.
Na het inloopprogramma start de testloop bij het bruggetje bij sportpark Oosterpark (vlakbij de kantine van de Rowdies). Het parcours loopt door het Oosterpark over verharde paden. Kilometeraanduidingen zijn op het parcours aangegeven. Bij de finish wordt de individuele tijd geklokt en opgenomen in de uitslagenlijst.
De ervaring leert dat de testloop voor alle deelnemers een stimulans is om net even een tempo sneller te lopen dan in de trainingen. Op deze manier worden op een ongedwongen en prettige manier grenzen verlegd en persoonlijke records neergezet.

Hardloopcursus 2023

Wil jij ook beginnen met hardlopen of wil je juist trainen voor een specifiek doel?
Vind je samen lopen gezelliger dan alleen?
Ben je op zoek naar die stok achter de deur?

Na het grote succes van vorig jaar, starten wij vanaf zaterdag 14 januari 2023 opnieuw met een 10-weekse hardloopcursus. Afhankelijk van de animo starten we met 1 of 2 loopgroepjes. Onze ervaren hardlooptrainers begeleiden je naar jouw persoonlijke hardloopdoel; bijvoorbeeld onafgebroken 5 of 10 kilometer hardlopen.

  • Wanneer? vanaf zaterdag 14 januari 2023 elke week op maandag- en woensdagavond van 19.30 – 20.30 uur en op zaterdag van 9.00-10.00 uur.
  • Waar? Vertrekpunt is honkbalvereniging de Rowdies aan de Oosterparkweg in Ridderkerk
  • Voor wie? Ben je tussen de 16 en 70 jaar, in goede gezondheid en gemotiveerd om te beginnen met hardlopen of om je hardloopprestaties te verbeteren? Dan ben je van harte welkom!
  • Wat kost het? Het inschrijfgeld voor de hardloopcursus bedraagt 30 euro per persoon. Wie daarna besluit om lid te blijven mag tot en met september gratis blijven meetrainen.
  • Wat heb je nodig? Het is belangrijk om goed schoeisel, comfortabel zittende sportkleding en verlichting (voor de avondtrainingen) te hebben.

Inschrijven voor de hardloopcursus 2023 is niet meer mogelijk. Wil je graag de loopschoenen aantrekken? Je bent altijd welkom om een paar keer vrijblijvend mee te trainen. Neem contact op voor nadere informatie door een mail te sturen naar antilope.tc@gmail.com of door het contactformulier in te vullen op deze website.
Tot ziens!?