Trimclub Antilope actief bij estafettemarathon Ekiden

Ook Trimclub Antilope nam deel aan deze prestatieloop waarbij de klassieke marathonafstand van ruim 42 kilometer door teams van 6 personen in estafettevorm wordt afgelegd. Hoewel de routes van de verschillende afstanden door het Kralingse bos lopen zijn de start én finish van alle lopers op de atletiekbaan. Dit betekent dat teamleden elkaar bij elke wissel kunnen aanmoedigen.
Al vroeg in de ochtend zetten de kwartiermakers van Antilope de partytent met daaronder sportdrank, water, krentenbollen en bananen op het gras rondom de baan voor een goed zicht op de lopers. Zo is de Ekiden niet alleen een sportief, maar ook een gezellig evenement.
De Antilopers, 10 vrouwen en 8 mannen in leeftijd variërend van 19 tot 76 jaar, zetten mooie prestaties neer. Het snelste team van Antilope klokte een tijd van 3.49.10 uur. Al met al een prachtige dag waarop het verenigingsmotto ‘samen bewegen, samen plezier’ volledig van toepassing was!

Voor uitslagen klik hier