Ontbijtloop 2018; Een goed begin is het halve werk!

Elke eerste zaterdag van het nieuwe jaar staat de ontbijtloop gepland. Een mooie traditie om het nieuwe jaar te beginnen met een sportieve activiteit: voor de hardlopers de '5 kilometer test loop', voor de wandelaars dezelfde afstand in een tempootje lager.
Zaterdag 6 januari 2018 was het zodoende een drukte van belang bij de kantine van de Rowdies. Vrijwel alle leden van Trimclub Antilope - hardlopers én wandelaars - verzamelden zich voor de jaarlijkse ontbijtloop. Na het uitwisselen van goede wensen, kwamen de leden om 9 uur in actie. Voor de hardlopers het uitgelezen moment om  de eerste goede tijd van 2018 neer te zetten op de 5 kilometer. Voor de wandelaars de kans om eventueel te veel geconsumeerde calorieën te verbranden.
Na afloop stond voor iedereen een lekker ontbijt klaar. Tijdens het gezellige samenzijn zorgde de lottocommissie bovendien voor een loterij met leuke prijsjes.