Derde editie Antilopedag op 23 september jl. geslaagd!

Om 14 uur klonk de bel voor de Antilopeloop. Zowel hardlopers als wandelaars gingen in de nieuwe clubshirts van start op het parcours door het Oosterpark over 6,3 of 10 kilometer. De snelste man en vrouw op beide afstanden werden als clubkampioenen van 2017 in het zonnetje gezet. Na de fysieke inspanning presenteerde het bestuur van de trimclub tijdens de ledenvergadering het speerpunt voor het komende jaar. Het bestuur wil graag meer mensen laten genieten van de mogelijkheden van de vereniging. Hardlopen of wandelen in groepsverband stimuleert immers om in beweging te zijn - puur recreatief of meer prestatiegericht- én is gezellig.
Als afsluiting van een mooie middag genoten de leden van een heerlijke barbecue.