2 Antilopeteams nemen zaterdag 1 juli a.s. deel aan de Ekiden bij PAC Rotterdam.

Wat houdt de Ekiden ook al weer in? Het is een estafetteloop waarbij zes personen een team vormen. Elk teamlid loopt een eigen afstand. De afstanden zijn in startvolgorde; 5km- 10km- 5km- 10km- 5km- 7,195km. In totaal wordt dus 42,195 km afgelegd, een echte marathonafstand.
De clubleden die meedoen zijn:

• Antilope 1: Shirley van Beveren - Edward Musch - Ingrid van Giessen - Elise Kocks - Andries Ruiten - Corien van Klaveren
  • Antilope 2: Diana Berkelouw - Rob van Klaveren - Dick de Ruiter - Anneke van Halderen - Ton Geleijnse - Ans Eggen

Starttijd: 12.00 uur (vertrektijd wordt door Dick met de teams besproken)
Locatie: PAC, Langepad 16, Rotterdam

De start, wisselpunten en finish zijn op de atletiekbaan van PAC. Daardoor is het ook voor toeschouwers een heel gezellig evenement! De meeste teams zoeken een eigen plekje rondom de baan om spullen neer te leggen en even te kunnen zitten. Zowel bij warm als bij regenachtig weer is het handig om een partytent als beschutting te hebben.
Wie heeft er een partytent, die we voor deze gelegenheid mogen lenen? Vanuit de club zorgen we voor de catering. Informatie over het evenement kun je ook vinden op: http://www.rotterdamekiden.nl.