Zomertijd! Samen hardlopen bij Trimclub Antilope

De lopers van Trimclub Antilope zijn het hele jaar actief, maar het begin van de zomertijd geeft altijd een extra impuls om de loopschoenen aan te trekken. Het is immers weer langer licht en de temperatuur nodigt uit om naar buiten te gaan.

Drie keer in de week motiveert trainer Dick de Ruiter de lopers om hun beste beentje voor te zetten. Om te trainen voor een specifiek doel, te werken aan de conditie of gewoon, omdat samen sporten leuk is. Zowel recreatieve als meer prestatiegerichte lopers voelen zich thuis bij de club.

Terwijl veel sportverenigingen een zomerstop kennen, geeft Trimclub Antilope sporters de kans om juist in die periode actief te zijn. Door het aanbieden van een tijdelijk lidmaatschap van 1 april tot 1 oktober voor € 15,00 wil de club teamsporters, beginnende lopers of  ‘mooi-weer-lopers’ de kans geven zich aan te sluiten bij de groep. Ook sportieve wandelaars zijn welkom bij Trimclub Antilope.

Klik hier voor meer informatie over de trainingen en neem vrijblijvend contact op.