Trimclub Antilope

Samen bewegen, samen plezier!

Hardlopen in de lente.....daar wordt je toch vrolijk van?

Ontbijtloop 7 januari; niet lopen/ wel ontbijten

Vanochtend zijn de Antilopers anti lopen vanwege de gladheid. 

Bloemen voor Ans

Ans van Amerongen verraste zaterdag 5 november jl. de Antilopers met een heerlijke tractatie. Helaas heeft ze om gezondheidsredenen moeten besluiten om haar lidmaatschap te beëindigen. Als lid van het eerste uur heeft Ans haar sporen verdiend bij Trimclub Antilope; als trouw en betrokken clublid, gewaardeerde koffiedame, en last-but-not-least vanwege haar lange hardloopcarriere met geweldige sportieve prestaties. 
Om duidelijk te maken dat Ans mooie herinneringen bewaart aan haar Antilopetijd, gaf ze een bloemlezing van de vele acitiviteiten, reisjes, en hardloopevenementen waaraan ze samen met haar clubmaatjes deelnam. Een bewijs dat sport, plezier en gezelligheid uitstekend samen gaan!
Als dank voor haar jarenlange trouw en inzet - en zeker niet als afscheid- ontving Ans een mooi boeket bloemen. We hopen dat Ans ook in de toekomst nog regelmatig op de koffie komt!

Geslaagde tweede editie van de Oosterpark Antilopedag!

Na een regenachtige ochtend was het zaterdagmiddag heerlijk hardloop- en wandelweer!


Op naar de Oosterpark Antilopedag 2016! Nieuwsbrief augustus.

Hoewel het nog volop vakantietijd is, zijn we al gestart met de voorbereidingen voor onze jaarlijkse clubactiviteit, de Oosterpark Antilopedag!

Oosterpark Antilopedag 2016; nieuwsbrief

Zomer!?

Als we naar buiten kijken is de natuur volop in zomertooi. Toch doet het weer anders vermoeden, want de laatste trainingen waren in de stromende regen. Mooi, dat er elke training weer enthousiastelingen zijn die het slechte weer trotseren en de hardloop- of wandelschoenen aantrekken om een rondje te lopen! We duimen voor een lekker loopweertje; droog, niet té warm, lekker zomerbriesje, …

Op zoek naar nieuwe activiteit!

De geplande activiteit op 21 mei a.s. gaat niet door. Het aantal aanmeldingen is mede door een flink aantal vakantiegangers onvoldoende om het uitstapje door te laten gaan. Natuurlijk gaan we bekijken in welke vorm en wanneer we komende zomer een nieuwe activiteit voor zowel de hardlopers als wandelaars kunnen organiseren. Wordt vervolgd!   

Nieuwsbrief maart 2016

Het voorjaar hangt in de lucht; tijd voor actie!

Ontbijtloop 2016

Ook dit jaar luiden we het nieuwe jaar sportief en gezellig in met de ontbijtloop op 2 januari 2016.

Oosterpark Antilopedag geslaagd!

Voor plaatsing in de lokale media, het Zuiden en de Combinatie, werd bijgaand persbericht opgemaakt. (klik onder de foto op 'read more').  


Contactgegevens:

e-mail: antilope.tc@gmail.com

tel.: 06-55066314

postadres: Pelikaan 127, 2986TG Ridderkerk

inschrijfnummer KvK: 62077694

bank: NL63 RABO 0302 040528 

            t.n.v. Trimclub Antilope

  Volg en like ons op facebook!