Ontbijtloop 2018; Een goed begin is het halve werk!

Derde editie Antilopedag op 23 september jl. geslaagd!

Het prachtige najaarsweer omlijstte zaterdag 23 september jl. de activiteiten van Trimclub Antilope. De Antilopedag stond traditiegetrouw in het teken van ‘Samen bewegen, samen plezier!’
Om 14 uur klonk de bel voor de Antilopeloop. Zowel hardlopers als wandelaars gingen  in de nieuwe clubshirts van start op het parcours door het Oosterpark over 6,3 of 10 kilometer. De snelste man en vrouw op beide afstanden werden als clubkampioenen van 2017 in het zonnetje gezet. Na de fysieke inspanning presenteerde het bestuur van de trimclub tijdens de ledenvergadering het speerpunt voor het komende jaar. Het bestuur wil graag meer mensen laten genieten van de mogelijkheden van de vereniging. Hardlopen of wandelen in groepsverband stimuleert immers om in beweging te zijn - puur recreatief of meer prestatiegericht- én is gezellig.
Als afsluiting van een mooie middag genoten de leden van een heerlijke barbecue.

Antilopers actief op Ekiden in nieuwe shirts

Twee enthousiaste teams namen 1 juli jl. deel aan de Ekiden.

Lopers enthousiast over loopclinic!

Twaalf hardlopers van Trimclub Antilope gaven woensdag 14 juni jl. gehoor aan de uitnodiging om deel te nemen aan een trainingsavond met een bijzonder programma. En zonder spijt!

2 Antilopeteams nemen zaterdag 1 juli a.s. deel aan de Ekiden bij PAC Rotterdam.

Wat houdt de Ekiden ook al weer in? Het is een estafetteloop waarbij zes personen een team vormen. Elk teamlid loopt een eigen afstand. De afstanden zijn in startvolgorde; 5km- 10km- 5km- 10km- 5km- 7,195km. In totaal wordt dus 42,195 km afgelegd, een echte marathonafstand.
De clubleden die meedoen zijn:

• Antilope 1: Shirley van Beveren - Edward Musch - Ingrid van Giessen - Elise Kocks - Andries Ruiten - Corien van Klaveren
  • Antilope 2: Diana Berkelouw - Rob van Klaveren - Dick de Ruiter - Anneke van Halderen - Ton Geleijnse - Ans Eggen

Starttijd: 12.00 uur (vertrektijd wordt door Dick met de teams besproken)
Locatie: PAC, Langepad 16, Rotterdam

De start, wisselpunten en finish zijn op de atletiekbaan van PAC. Daardoor is het ook voor toeschouwers een heel gezellig evenement! De meeste teams zoeken een eigen plekje rondom de baan om spullen neer te leggen en even te kunnen zitten. Zowel bij warm als bij regenachtig weer is het handig om een partytent als beschutting te hebben.
Wie heeft er een partytent, die we voor deze gelegenheid mogen lenen? Vanuit de club zorgen we voor de catering. Informatie over het evenement kun je ook vinden op: http://www.rotterdamekiden.nl.

Hardlopen in de lente.....daar wordt je toch vrolijk van?

Zomertijd! Samen hardlopen bij Trimclub Antilope

De lopers van Trimclub Antilope zijn het hele jaar actief, maar het begin van de zomertijd geeft altijd een extra impuls om de loopschoenen aan te trekken. Het is immers weer langer licht en de temperatuur nodigt uit om naar buiten te gaan.

Drie keer in de week motiveert trainer Dick de Ruiter de lopers om hun beste beentje voor te zetten. Om te trainen voor een specifiek doel, te werken aan de conditie of gewoon, omdat samen sporten leuk is. Zowel recreatieve als meer prestatiegerichte lopers voelen zich thuis bij de club.

Terwijl veel sportverenigingen een zomerstop kennen, geeft Trimclub Antilope sporters de kans om juist in die periode actief te zijn. Door het aanbieden van een tijdelijk lidmaatschap van 1 april tot 1 oktober voor € 15,00 wil de club teamsporters, beginnende lopers of  ‘mooi-weer-lopers’ de kans geven zich aan te sluiten bij de groep. Ook sportieve wandelaars zijn welkom bij Trimclub Antilope.

Klik hier voor meer informatie over de trainingen en neem vrijblijvend contact op.

Ontbijtloop 7 januari; niet lopen/ wel ontbijten

Vanochtend zijn de Antilopers anti lopen vanwege de gladheid.

Bloemen voor Ans

Ans van Amerongen verraste zaterdag 5 november jl. de Antilopers met een heerlijke tractatie. Helaas heeft ze om gezondheidsredenen moeten besluiten om haar lidmaatschap te beëindigen. Als lid van het eerste uur heeft Ans haar sporen verdiend bij Trimclub Antilope; als trouw en betrokken clublid, gewaardeerde koffiedame, en last-but-not-least vanwege haar lange hardloopcarriere met geweldige sportieve prestaties.
Om duidelijk te maken dat Ans mooie herinneringen bewaart aan haar Antilopetijd, gaf ze een bloemlezing van de vele acitiviteiten, reisjes, en hardloopevenementen waaraan ze samen met haar clubmaatjes deelnam. Een bewijs dat sport, plezier en gezelligheid uitstekend samen gaan!
Als dank voor haar jarenlange trouw en inzet - en zeker niet als afscheid- ontving Ans een mooi boeket bloemen. We hopen dat Ans ook in de toekomst nog regelmatig op de koffie komt!

Geslaagde tweede editie van de Oosterpark Antilopedag!

Na een regenachtige ochtend was het zaterdagmiddag heerlijk hardloop- en wandelweer!